Vincentiusvereniging Roermond

Wie zijn we?

Wij zijn Vincentiusvereniging Roermond. Onze vrijwilligers hebben als doel om jou en de maatschappij zo goed mogelijk te helpen. Iedere dag weer. Dit doen we trouwens al sinds 1859. Je treft ons op de Burgemeester Brouwersstraat 1 in Roermond. Hier hebben we een tweedehandswinkel. Je kunt hier terecht voor iedere soort hulp. Bijvoorbeeld voor spullen zoals kleding, fietsen, boeken of ander huisraad. Maar óók voor een goed gesprek ben je van harte welkom. We merken dat dit vaak al helpt. Wij zijn er voor je.

Waarom bestaat Vincentiusvereniging Roermond

Wij vinden dat ieder mens telt. Dáárom bestaan wij. We doen er alles aan om armoede tegen te gaan. Armoede gaat vaak samen met een te laag inkomen, pech of ongelukkige keuzes in het leven. Onze vrijwilligers proberen jouw situatie te verlichten of zelfs helemaal te verhelpen. Je kunt bij ons altijd terecht. Met hulpvragen of om bijvoorbeeld zelf vrijwilliger te worden.

handen in elkaar vincentius helptieder mens telt

Voor wie is Vincentiusvereniging?

We zetten ons in voor de inwoners van gemeente Roermond. Onze vrijwilligers zijn er voor jou. Dit kan op allerlei manieren. Iedere situatie is namelijk anders. Daarom bekijken onze vrijwilligers samen met jou wat er mogelijk is. In veel gevallen hebben we de juiste hulp al in onze vereniging. Wanneer dit niet het geval is, gaan we net zo lang op zoek, totdat we de hulp gevonden hebben.

Reacties zijn gesloten.