Steun ons

Steun ons!

Vincentiusvereniging Roermond is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet om armoede te bestrijden in gemeente Roermond. Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen, zoeken we jouw steun. In iedere vorm mogelijk.

Word vrijwilliger

Je kunt bijvoorbeeld vrijwilliger worden bij onze mooie vereniging. Jouw werk kan net dat beetje verschil maken voor de persoon die even in de knel zit. Bij ons mag je jouw talenten laten zien. Knap jij graag fietsen op, vind je werken in een kledingwinkel leuk of houd jij van een gezellig praatje? Je bent van harte welkom bij Vincentiusvereniging Roermond!

Klik hier voor meer informatie.

Geld doneren

Wil je onze vrijwilligersvereniging financieel steunen? Vincentiusvereniging Roermond heeft de ANBI-status. Dit betekent dat wij een ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ zijn. Voor een bijdrage zijn wij ontzettend dankbaar. Je kunt gebruik maken van ons IBAN Rekeningnummer Vincentiusvereniging Roermond: NL26 RABO 0131 255 428

Spullen doneren

Spullen die jij niet meer nodig hebt, kunnen goed van pas komen voor een ander. Denk bijvoorbeeld aan kleding die jou te klein is geworden. Iemand anders kun je hier ontzettend blij mee maken. Dit geldt zo ook voor de volgende spullen:

  • Boeken
  • Witgoed
  • Huisraad
  • Fietsen

Met veel spullen die jij niet meer nodig hebt, maak je iemand anders ontzettend gelukkig. Twijfel je of wij iets met jouw product kunnen? Neem contact op met de Vincentiuswinkel (Tel: 0475-336052) of kom gezellig langs op Burgemeester Brouwersstraat 1 in Roermond.