Vacature secretaris m/v

De Vincentiusvereniging Roermond zoekt kandidaten voor de functie van secretaris.

In een collegiaal bestuur van maximaal 7 personen met ieder hun eigen portefeuille voer je het secretariaat van een bloeiende vereniging, die noodhulp als doel heeft voor mensen op of onder het bestaansminimum.

Je voelt je betrokken op mensen, die niet meer rond kunnen komen. Je bent ingelezen in de problematiek of hebt er ervaring mee.

Je denkniveau overstijgt de alledaagse beslommeringen binnen de vereniging.

Je plaatst initiatieven in een breder perspectief en bent doelgericht en effectief.

Taken

  • Als secretaris fungeer je als contactpersoon en postadres en voer je de (email)correspondentie.
  • Je plant bestuurs- en ledenvergaderingen en stelt de agenda daarvoor op in nauw overleg met de voorzitter en/of penningmeester. Je verzamelt de vergaderstukken en draagt zorg voor tijdige verspreiding daarvan. Je notuleert de vergaderingen en werkt de daaruit voortkomende acties uit.
  • De vereniging telt ongeveer 75 actieve vrijwilligers. Als secretaris heb je regelmatig contact met de geledingen binnen de vereniging of met de individuele leden. Je draagt zorg voor de ledenadministratie.

In overleg met de overige bestuursleden wordt het takenpakket vastgesteld, de werkzaamheden kunnen uitgebreid of ingekrompen worden.

Uitoefening van de functie vraagt gemiddeld 5 uur per week, afhankelijk van de tijd van het jaar.

Wij bieden een inspirerende en zinvolle bestuursfunctie, enthousiaste medebestuursleden, verantwoordelijkheid voor een eigen portefeuille en ondersteunen zo nodig met coaching en scholing.

Reis- en andere kosten worden natuurlijk vergoed.

Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met de voorzitter: Etiënne Hendrikx (0613736324) of de secretaris: Roland de Coster (0475-325997).

Je kunt je belangstelling voor de functie kenbaar maken door een bericht vergezeld van een CV te sturen naar de secretaris van de vereniging: Swalmerstraat 20 6041 CX Roermond of door met hen contact op te nemen.

Reacties zijn gesloten.