Winkel

Onze winkel

Welkom bij Vincentiusvereniging Roermond. Ieder mens telt. In onze winkel op Burgmeester Brouwersstraat 1 in Roermond kun je terecht voor iedere soort hulp. Denk bijvoorbeeld aan kleding of spullen voor in huis. Maar óók voor een kopje koffie en een praatje. Onze vrijwilligers staan voor je klaar!

Kleding

Iedere week krijgen we nieuwe kleding binnen. Hier zit zeker weten ook iets voor jou bij. We verkopen de kleding tegen een vriendelijk prijsje. Wanneer je financiële situatie het niet toelaat om de kleding te kopen, kunnen we ze gratis aan je meegeven. Onze winkel hangt vol met kleding van uitstekende kwaliteit. Tot snel in onze winkel.

Inleveren van kleding, boeken en kleine spullen voor in huis
Maandag 12.00 – 16.00 uur
Woensdag 9.30 – 11.30 uur
Vrijdag 9.30 – 11.30 uur

Fietsen

Heb je een fiets nodig? Om bijvoorbeeld naar werk te gaan of je kind naar school te brengen? Vincentiusvereniging Roermond helpt je. Wij kopen gebruikte fietsen in en knappen ze vervolgens helemaal op. Zo kun jij een topfiets kopen voor een voordelig prijsje.

Iedereen met een minimumloon kan bij ons een fiets aanvragen. Daarvoor moet een formulier worden ingevuld. Stuur een mailtje naar fietsen@vincentiusroermond.nl, hier ontvang je het formulier. Je kunt ook samen met een vrijwilliger het formulier invullen. Kom langs in de winkel. We staan voor je klaar.

Noodzakelijke kosten

Soms lopen zaken anders dan verwacht. Onverwachte kosten of simpelweg pech. Vincentiusvereniging Roermond begrijpt dit en is er om jou te helpen. Deze hulp kan van alles zijn. Bijvoorbeeld kosten voor eten, onderdak of legeskosten voor een identiteitsbewijs. Onze vrijwilligers helpen je hiermee. Kom langs in de winkel voor een praatje. Alles wat wordt besproken blijft tussen jou en de vrijwilliger. Ieder mens telt bij Vincentiusvereniging Roermond.